martes, 8 de mayo de 2007

Stress

Bones un cop més.
Com diu el títol, la paraula que em descriu es stress. Es molt fotut que s'acabi el curs: l'exigència que estic rebent en aquests dies finals es del 300% i en alguns aspectes no dono perquè no tinc tant temps com em demanen. Bufff, no aguantaré a aquest pas.
En fi, espero que això no sigui res i que s'acabi aviat.
Una abraçada,
SD

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Deu meu enric,
kuan d temps!
em fa lefecte q ja no parlem tan tete, xo entenc mol b xq...o diu el titol del teu blog...stress
jo x sort els finals no em comensen fins daki 2 semanes, i ara no tnk gaire feina...a mes badalona sta de festes i tenim dies lliures i tal... ambient al carrer, correfocs...i ganes d sortir.
am aket bon tems i aket entusiasme... ki te ganes destudiar?? am axo et contesto el teu blog de "tinc ganes de..." xq jo tampoc vull estudiar!!! am el munt d coses q s poden fe a la vida, i ara me d posa a estudia?? ja s estrany q axo u digui lestudian modelica... xo wenu, ns nacabarem sortin...oi q sii?? segur!

T vaig comentan tts els blogs...xo m sap greu, Lament of the Highborne no se kina canso es... putse me las pasat, o putse la tens penden d passar... si la tnk digamu i la buscare ^^

I dpsres va lapartat d musica...humm... ja saps q jo discrepare am axo. xDD
Jo crec q la persona no fa la musica, sino q la musica fa la persona. Els q tu dius espanyolitos seran axi, en part, x la musica q escolten!
El millor q s pot fe s se respectuos am tts els tipus d musica q ia... o simplemen, escoltar molts tipus variats.
Et puc assegurar q tnk cansons d melendi bones, q la oreja d van gogh sta mol b, ... xo alora q les BSO son una pasada, q el heavy metal s lu millo, i q el rock catala s insuperable xD

I respecte a "New times", nomes una cosa... no intentis fer felis als altres, feste primer felis a tu, i la resta ja vndra.

tstimun maku
mil petons!

SMILE!
recordes?

Yata.Cat dijo...

Ei!

Només puc dir-te que si ara escrivís un post, seria aquest...

I no puc estar-me de comentar a la simply_yukino que s'ha de respectar a la persona qui escolta un tipus de música, més que a la música en si (en això estarem d'acord, suposo).

No obstant, hi ha música de qualitat altissima, música bona, música passable i música pèssima.

Per la gent, la música no és música com a tal, si no que un instrument x ballar... té "ritme" (jo crec que precisament no té ritme, i això és el que fa que sigui "ballable" i "moli").

Però s'equivoquen. La música és art, i com en tot art, hi han moltes obres dolentes i unes poques bones.

jo no critico a la gent, però si a la música que escolten.

Sento dir-ho, però crec que no existeix cap cançó de melendi bona, i tampoc de la oreja. Ens poden agradar per motius extramusicals, pot tenir una lletra preciosa i emotiva. Però és inquestionable que és música de "pot". Música comercial basada en uns patrons sempre iguals, repetitius.

I respecte el rock català, francament, és insuperable!!! (en quant a música en català) perquè el que estan fent ara és simplement desastròs... no és música!!! (hi han excepcions, es clar!) xD. Crec que el rock català en realitat s'hauria d'haver dit "Pop Català" xD Excepte Sau i Sangtraït (realment són rock) que no haurien hagut mai de formar part d'aquesta família. Tot i això, el rock català és un moviment prehistòric i per sort, ara la música s'anomena per el seu gènere, com un país normal.

De totes maneres, jo vull metal progressiu en català i no n'hi ha.

ara, de patxanga, la que vulguis...

Podreu criticar-me i dir-me que vaig errat, i francament pot ésser així.

Tot i això, reitero que respecto que a la gent li agradi molts tipus de música, el que li dongui la gana. Però no em puc estar d'afegir que m'indigna que la societat ens obligui a escoltar certes coses.

No obstant,Bach dificilment mai serà superat. I la veritat, tothom veu del mateix got.

Visca la Música!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.