sábado, 31 de diciembre de 2011

The end of.....

Comença l'espectacle. Tot el món està pendent del rellotge. El teló encara està baixat, es nota una gran espectació entre el públic, que espera impacient que el rellotge marqui l'hora exacte. Hi falta res i menys per que comenci. Fem el compte enrere!
3....
..
2.....
....
1....
...i.....
S'obre el teló del món: 
Chonis, canis, garrulos, pijos, antisistemes, antisocials, anarquistes, marxistes, utòpics,..., fan la seva entrada a escena: el món es una gran festa: celebrem que canviem d'any!

Aquest petit vissage només confirma lo evident. La fauna avui surt de festa per celebrar que comença un any nou. Confirma que qualsevol excusa serveix per crear una macrofesta on tothom (absolutament tothom, independentment de la crisi econòmica o de les situacions familiars) té ganes d'oblidar les penes, bebent com a descosits i ballar fins que el cos digui prou, aguantant tota la nit si fa falta, i fins al matí amb les discoteques matinee. 

Increible, cert? El poder d'una sola nit. Veus la gent gastant-se 15, 25, 30, 50 € només per sortir de festa i passar el que molta gent diu que és "una nit inolvidable". Òbviament, i suposo que us haureu donat compte, estic totalment en contra de que es facin macrofestes en àmbit mundial, només per el fet de que canviem d'any. Si ens atenem a la mitologia maya, aquest cop serà l'últim. D'aqui menys d'un any direm adéu al món; ens podem oblidar de festes, i de carpe diem i de utopies varies. L'únic que es veu, en aquests moments, és la hipocresia, i les ganes de ser uns enmascarats/falsos.

Bé, potser m'estic passant una mica. Òbviament, com se sol dir, no tothom és igual. Hi ha gent que viu les festes en intimitat. Celebrant l'any en intimitat. Sent feliços amb les poques coses que pot donar la vida. És evident que la gent d'avui dia buscarà per tots els mitjans trencar aquesta rutina.

També m'oblido d'uns que realment són els herois d'aquesta nit (i de totes, en general). Els treballadors que avui no fan festa per que tenen que estar atenent a la fauna (en el cas dels porters/cambrers de discoteques). O tenen que estar treballant del que sigui, per tal de poder afrontar noves feines/projectes: felicito a aquests, ja que realment s'ho mereixen.

Quan he començat a escriure aquest post, he pensat de fer tot un recull de coses/agraïments a tota la gent que ha format part de mi, durant aquest 2011. Ho faig en general, ja que necesitaria un post etern per inclòure-us a tots: Gràcies! Gràcies per existir, per co-existir i per estar sempre al costat quan es pot necesitar. Gràcies, per compartir un camí comú; per sobreviure, escoltar-me, fer que hi hagin moments inoblidables, crítics i ambiciosos.

El següent post, ja serà l'any que vé. Així que...suposo que lo que es diu és "Bon any a tots!".

No hay comentarios: