miércoles, 21 de diciembre de 2011

[...]

Fa temps que no escric, i això no està bé. Són moments en els que la complexitat del temps es fa evident, i això implica que no hi hagi temps material per a escriure i poder expresar amb vosaltres tot allò que sento, o que veig del món en general.
No es pot dir que últimament no hagi fet coses, entre Messies, estudis, futbols i demés, han estat unes setmanes una mica "complexes". De fet, encara no ha acabat: últimament porto un diari d'onze dies; onze dies que són com una marató, gairebé (igual que la de TV3, però sense recaudar cap caleró!....).
Amb tot i això, ara he trobat el moment que esperava per poder escriure una mica, i poder compartir coses que he vist durant aquestes últimes setmanes.
En clau política, per exemple, ha tornat la dreta eucarística i neo-conservadora/eclesiàstica: ha vingut el sr. Rajoy, a imposar la seva llei de control personal cap a les famílies i estudis obligatoris, en decliment dels pressupostos que a partir d'ara, s'assignaràn a Catalunya....però on nassos anem a parar? Qui estarà disposat/a a pagar per una T-10 quasi 10€? o per un bitllet senzill 2€...? Polítiques consumistes: al atac!! 
En clau social: arriba Nadal...aquella gran bomba de fum necro-consumista que fa que tothom es gasti 200, 300, 500, 1000€ en presents cap als familiars més pròxims. Per què és necro? bueno, sembla que tots anem a la tomba, volent aconseguir tot allò que ens proposem a partir del pressupost que tenim i de les ganes que hi han per "acontentar" els familiars amb qui estem. Opino (i ja que esteu aqui, suposo que voldreu saber la meva opinió):no estic d'acord amb les polítiques consumistes que transporten aquesta època de l'any, així com les "lluites" que la gent fa pels seus objectius. No es que vulgui realçar una tradició religiosa/cristiana sobre el que pragmàticament signifiqui el nadal, simplement realço la opinió de que estic en contra del sistema capitalista, i del consumisme desmesurat. No se suposa que estem en crisi econòmica/pou sense fons, on la majoria de les famílies estan patint per arribar a final de mes?...Siguem conseqüents, per favor!
Musicalment estic tornant a tindre una producció bastant gran, sobretot a nivell coral: com especificava a dalt, hi han hagut molts Messies en molt poc temps, crec que estic fent bé tornant a atacar aquest fet, ja que necessito una activació externa als estudis: tot per un, i un per que tot surti bé.
A més, estic reprenent una vessant compositora que tenia oblidada per l'oblit: m'està agradant. És una altra manera de sentir la música; potser més orgullosa, ja que escoltes ja directament el resultat sense tindre que fer res...però amb tot i això m'agrada.
Bé, fins aqui....espero que tingueu fetge suficient com per digerir tot aquest text d'un servidor.
SD

No hay comentarios: