domingo, 20 de noviembre de 2011

Dilemes electorals

Era gairebé obligatori que postejés un blog en referència a les eleccions. Cal a dir, que ja he gastat el meu dret a vot, així que no us desvelaré (per que no m'encasilleu) per a qui ha anat....no he votat en blanc, com també havia pensat fer fa dos dies.
La llàstima d'aquestes eleccions, es que son "bipartidistes": votis qui votis, ja se sap que sortirà o un o l'altre....ja sabeu, aquells qui van protagonitzar un debat agònic fa una setmana...Estic totalment en contra....ja que es dona a entendre que hi hagin formacions polítiques amb ganes d'arreglar aquesta crisi i aquest món però sempre han de guanyar els mateixos...el problema d'això....es que ho hem format nosaltres: si fossim més oberts, veuriem com no hi ha aquesta bipartició, si no que pot ser múltiple, d'acord amb les ideologies polítiques que resideixen en la moral de les persones qui votem i triem els candidats que volem que ens representin a aqui, Espanya, Europa i, més globalment, el món.
Tot i que els pronòstics ja saben la sol·lució a aquest problema, la meva convicció és cap a l'esperança (tot i que segons els resultats no serà possible). 
Seré breu i concís. Estem tant malament, que qualsevol canvi que m'esperi serà cap a pitjor (políticament parlant). Està clar que la crisi i el malestar social ho haurem de solucionar nosaltres mateixos, no la política. La política que faci el que vulgui: serà la nostra feina, la que tiri endavant les nostres vides: els polítics només fan una feina: representar-nos amb la feina que nosaltres estem realitzant!
Amb tot i això, animo a que votem, per evitar que els resultats siguin tant negres com es plantejen.

No hay comentarios: