viernes, 18 de noviembre de 2011

Sobre les injustificacions

Hola,
Com tots podeu saber, hi han certs elements dels quals requereixen justificacions (tal i com es plantejava amb la pregunta "per què?"). Les justificacions ajuden a que les coses puguin sortir més fluïdes, i abstíndre-les, podria provocar una davallada moral, a l'hora d'intentar realitzar tasques amb una certa regularitat i normalitat.
Per què avui escric sobre les injustificacions? bé, n'han passat unes quantes, aquest cop. Causes que provoquen una dicotomia entre allò que és "normal", i allò que no ho és; entre allò que fem bé i allò incorrecte. Tothom ha realitzat injustificacions, algun cop, però les que et sorprenen just quan acabes de fer un viatge, que et porta a un destí comú i sabut i et trobes amb una sorpresa..bé; són bastant inquietants.
No vull dir, de totes totes, que qualsevol típus d'injustificació sigui bona, ni molt menys; lògicament, si el que volem és amagar certes veritats amb certes persones qui no són dignes de conèixer aquesta veritat, és normal, que se'ls injustifiqui. Però de bones a primeres, no es allò "normal/correcte". 
No seré ningú "fàcil" i començaré a respondre sobre "qui" o "com" comet aquests elements. Simplement, considero sorprenent que: 1) amb les tecnologies actuals, no es pugui avisar i 2) (i més important), es donin per sabudes certes coses que podrien estar clares a l'hora de elaborar un pla per a organitzar-se un, envers a tot allò que està controlant. Haig de fer saber (contextualitzant aquesta última frase) que estic elaborant 3 projectes d'interès, la qual, considero que la organització i la disciplina a l'hora de organitzar-se un, la vida, són elements que considero de vital importància (ara per això, no us penseu que sóc un robot!).
Necesitava escriure-ho. Hi han certes coses que, per "h o per b" no m'entraràn al cap. Indignat?, no encara....sí decepcionat...

No hay comentarios: