jueves, 22 de diciembre de 2011

La mala sort

Començar el dia, i que la nit anterior hi hagin elements que et facin pensar que la mala sort pot arribar a existir, i no només això, si no que arribis a interpretar que et fan "vudú" o "complot" per tal de que els dies vagin transcorrent entrabancant-me cada dos per tres, no te preu. 
Pragmàticament, la mala sort és un element que et surt quan passes èpoques de molta activitat, sigui estressant o no; quan tens fixat mil objectius, del qual només pots complir la meitat, o que elements puntuals que et destrossen una nit, fan que temporalment, aparegui aquest element, que en part, pot ser desconcertant e inquietant. 
Fent reflexió sobre el tema en qüestió, em porto a preguntar-me sobre si es realístic, que la mala sort, com a element de joc temporal, pot portar a un estat psicotècnic on les accions temporals es van "solapant". Tant és així, que la lluita sobre el per que sobreviure en estadis on la "mala sort" apareix ,és molt dura. 
Curiós és que, 1) escrigui un post sobre la mala sort, el dia que estàn fent la "grossa" de nadal. Significant que aquesta mala sort no només va en augment (ja que no m'ha tocat absolutament res), si no que pot ser que en les pròximes hores/dies, faci un pet. 2) Escrigui, en moments de crisi; on la majoria de la gent té problemes per sobreviure a final de mes. 3) El que comentava al post anterior, la crisi exponencialment consumista (més en època de nadal). 
Sigui el que sigui, "vudu's", "complots", "jugarretes", o desajustos en clau de males previsions; la mala sort és un element que esta permanentment apareixent en la societat actual. Una societat cada cop menys comprensible, doncs hi han elements (com el consumisme, o la diferenciació en classes sociocrítiques) que per molt que intentem jutjar, no entendrem mai (com la justícia, o la desigualtat).
Esperem, doncs, que hi hagin coses, que segueixin igual...

1 comentario:

Aida dijo...

M'encanta!!!!