sábado, 1 de diciembre de 2012

La fidelitat. Bomba de fum...

Aprofito els moments previs al concert d'avui, per escriure quatre ratlles sobre la fidelitat; un element que, tot i que hi existeixi gent qui el té arrelat i confia amb ell, aferrant-s'hi a l'hora de justificar-se a si mateix, hi han molts que, en afany de pendre decisions, l'ignoren, doncs només son fidels a si mateixos.
Cert és, que és un element el qual s'impregna un esperit, un mode de vida. La fidelitat ha estat un dels motius pels quals la gent ha lluitat, ha defensat i s'ha sacrificat per mantíndre's fidel, a una psique que en mesura, desperta instints com la furia o la ira, quan veiem que estem sols davant la infidelitat, la guerra o la magnificència de, en cas contrari, el plaer de veure un compromís fet realitat, un víncle.
Aixi, doncs, quina és la realitat de la qual fem ús? Com tot en aquesta vida, es la nostra elecció. Son els nostres interessos els que ens fan ser fidels o no amb les persones, ideals, o ideologies que sentim. Cal reflexionar-hi, si...però sentim-ho, no ho fem fals.

No hay comentarios: