jueves, 14 de junio de 2007

Fantasia final: the end!

Bones un cop més,
Toca començar una nova vida: les vacances. Ara, mentre escolto la canço del dia, escriuré la meva ultima reflexió del curs a Donosti.
Ha estat un any genial. Plè d'experiències, ple de tristeses, ple de tot, gratificant fins a un punt inimaginable i dono gràcies per això: dono gràcies a tots els qui, d'una manera o d'una altra, han fet la meva estància una mica millor. Tant sigui per via cybernètica o per via real: tots sou genials.
Enyoraré el lloc, segur: però se que el tornaré a rependre al setembre amb el segon any de direcció: es a dir, aprovaré tots els examens que se'm proposin.
Fins aqui avui: demà fare blog desde casa.
Cançó del dia: Grace de Hajime Mizoguchi (BSO Jin-Roh)
Frase del dia: "Un coche a cambio de saber de que está hecho un hombre? Es un precio asumible".
Una abraçada molt forta a tots, us estimo.
SD

3 comentarios:

Anónimo dijo...

mestreeeeeeeeeee!! ^^

avui si eh, tal com vam kdar xDD
deu ni do... un any ja! com passa el temps... ù.ú. en fi, ara no em ficare melanconica, nono xD. tots els que em parlat amb tu hem viscut una part del teu sofriment i les teves alegries... i deu ni do quin anyet eh? jeje

b mestre, ara toca pensar amb els examens de setembre, tots sabem k t'ho treuras sense problemes ;) pero encara kda una mica lluny, procura desconectar tot el k puguis aquest estiu k b t'ho mereixes!

apa mestre, ja parlaremmmm!!!

Yata.Cat dijo...

LA frase aquesta no l'acabo de pillar, me la pots explicar? crec que sé per on va, però passo d'arriscar :p

Yata.Cat dijo...

wow, noi! veig que no has escrit res!

naniiit!